Om oss

Logama är en leverantör av budo- och kampsportsutrustning. Sortimentet innefattar skydd, dräkter och mittsar för Taekwondo, Karate, MMA och fitness. Logama tillhandahåller produkter till konkurrenskraftiga priser och har som mål att vara den kompletta leverantören av utrustning för kampsporter och fitness.

Logama strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter med en enastående kundservice. Logama bedriver  försäljning via webbbutik. Företaget bedriver sin verksamhet från ändamålsmässiga lokaler i Rinkaby strax söder om Kristianstad. Varmt välkommen med din beställning till oss.

 

Tjänsteutbud

Logama lagerför förnärvarande över 90 % av de produkter som vi levererar. Det för att säkerställa att vi kan erbjuda en hög servicenivå. Vi försöker ständigt utveckla vårt produkt- och tjänsteutbud. Om du har några speciella önskemål du vill prata med oss om, tveka inte att kontakta oss.

 

Affärsidé

Erbjuda marknaden bra utrustning till aktiva inom krävande idrotter till konkurrenskraftiga priser. Detta skall uppnås med en enastående kundservice i kombination med bra produkter.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

 

Kontakta oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 072-395 88 66

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.