Frågor & svar

Frågor & svar

Jag vill byta min vara! Hur gör jag?

Beställ det du vill byta till i vår webshop, som en vanlig order. Ni får därefter hem varan inom 1-3 dagar.

Samtidigt sänder ni tillbaks den produkt som ni vill byta, tillsammans med ert kontonummer. När vi har mottagit er vara så sätter vi in pengar för den på er bank, kunden står för frakten.

Om vikten understiger 2kg så ska ni skicka returen som brev, om paketet överstiger 2kg så ska returen skickas som företagspaket. Skicka ej returer som rekommenderat brev/postpaket, vi hämtar inte paket som skickas till ombud med Schenker, DHL, DSV eller posten, dessa alternativ kräver att den som hämtar måste ha fullmakt.

Jag vill lämna tillbaka min vara och få pengarna återbetalda!

Skicka tillbaka er vara tillsammans med ert kontonummer om ni betalat mot faktura eller postförskott, om ni betalade er vara med kort så återbetalar vi beloppet för varan till det kort som varan är betalad med. Glöm ej att skriva på följesedeln eller på ett papper att ni vill lämna tillbaka varan så vi hur vi ska hantera er retur. När vi har mottagit er vara så sätter vi in pengar för den på er bank, kunden står för frakten.

Om vikten understiger 2kg så ska ni skicka returen som brev, om paketet överstiger 2kg så ska returen skickas som företagspaket. Skicka ej returer som rekommenderat brev/postpaket, vi hämtar inte paket som skickas till ombud med schenker eller posten, dessa alternativ kräver att den som hämtar måste ha fullmakt.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.